Nicoleta Ciobotaru psiholog clinician și psihoterapeut cognitiv-comportamental

Sunt Nicoleta Ciobotaru și în calitate de psiholog clinician și psihoterapeut cognitiv-comportamental cu experiență de peste 15 ani în domeniu sunt aici să te ajut să îți depășești dificultățile și să îți construiești o viață plină de echilibru și armonie.

Prin intermediul terapiei, te pot ajuta să-ți înțelegi gândurile, emoțiile și comportamentul, să identifici resursele interioare și să dezvolți strategii eficiente pentru a-ți atinge obiectivele.

Împreună putem trata:

  • tulburări anxioase (tulburare de panică, fobii specifice, anxietate socială, anxietate generalizată, tulburare obsesiv-compulsivă)
  • depresie
  • tulburări de comportament alimentar
  • tulburări de somn
  • dependență de substanțe psihoactive sau jocuri (video, de noroc, pariuri)
  • tulburări de personalitate

Aștept cu nerăbdare să începem această călătorie împreună!

Despre mine

În tot acest timp, am avut parte și de o altă cunoaștere!

Când viața pare copleșitoare și greutățile te acaparează, este firesc să te simți neputincios și epuizat. Dar chiar și în cele mai întunecate momente, există o rază de speranță care poate aduce lumina înapoi în viața ta.

Zi de zi am întâlnit oameni, cupluri sau familii în nevoie. Am avut șansa să cunosc persoane în mijlocul unor situații dificile, cu temeri și suferințe, dar și cu speranțe și așteptări. De la acești oameni am învățat că fiecare persoană este unică, iar în această călătorie încerc în fiecare zi să mă adaptez nevoilor fiecărui client în ceea ce privește dezvoltarea personală.

Cabinetul meu psihologic este un loc special, unde vei găsi sprijinul și îndrumarea de care ai nevoie pentru a te regăsi și a-ți îmbunătăți starea de bine. Atmosfera caldă, primitoare și empatică pe care o oferim este concepută special pentru tine, pentru ca tu să te simți în siguranță și acceptat așa cum ești.

Despre mine

Eu te asigur că împreună putem face schimbarea!

Adevărata putere de schimbare se află în interiorul tău.

Îmi doresc să îți fiu alături în această călătorie de autocunoaștere și transformare, care îți aparține în totalitate. În funcție de nevoile tale, putem stabili o întâlnire în cadrul unei ședințe de consiliere, interviu clinic, psihoterapie individuală sau de cuplu.

Scopul meu este să te ajut să depășești momentele de rătăcire, confuzie, lipsă de sens, anxietate, burnout, depresie sau dependență. Te voi ghida și te voi învăța să te asculți și să te înțelegi, astfel încât să accesezi instrumentele necesare pentru a face față provocărilor și a acționa și în afara cabinetului meu.

Baza legală a activității

Cabinet individual de psihologie – Ciobotaru Nicoleta avizat de Colegiul Psihologilor din România.
Atestat de liberă practică în specialitatea Psihologie clinică nr. 3654/2020 eliberat de Colegiul Psihologilor din România, nivelul Specialist autonom.
Atestat de liberă practică în Psihoterapie cognitiv-comportamentală nr. 6743/2021 eliberat de Colegiul Psihologilor din România, nivelul Practicant autonom.

CONTACT

Mi-ar face plăcere să te cunosc mai bine și voi fi onorată dacă vei alege să te însoțesc în această călătorie.